Olympia haalt 8 gouden medailles

Afgelopen zaterdag 14-03-2015 werd er in Hippolytushoef bij GV Wieringen een recreatiewedstrijd gehouden samen met Olympia. In totaal deden hier 60 kinderen aan mee waarvan 29 voor GV Olympia. Iedereen was ingedeeld op zijn eigen nivo en per leeftijd categorie, zodat er 12 verschillende groepen aan de start kwamen, verdeeld over drie wedstrijden. In de eerste wedstrijd mochten de jongste meisjes hun oefening lieten zien op Sprong, Brug, Balk en Vloer. Voor sommige van hen de eerste keer en dat is toch altijd even spannend. De toeschouwers die kwamen kijken genoten volop. In de tweede wedstrijd waren de meisjes in nivo 3 en 2 aan de beurt. Ook hier lieten de meisjes zien dat ze veel hebben getraind zodat ze prachtige oefeningen konden tonen. In de derde wedstrijd waren zowel de meisjes als de jongens nivo 1 en ook de keuzeoefenstof voor de jeugdmeisjes met een vloer oefening op muziek. Voor iedere deelnemer was er aan het einde van de wedstrijd een medaille en een diploma met de behaalde punten. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag, gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

wedstrijd 1

Wedstrijd 1: Voorste rij van links naar rechts: Janne Geel, Jayda Singer, Sophie Blouw, Lisanne van Asperen, Lorena Dubbelaar, Indy Bos en Keaty Buys. Achterste rij van links naar rechts: Elin Muller, Nicolien Blaauboer, Jolien van Berkel, Eva Droog, Lana Droog en Elise van der Hooff.

wedstrijd 2Wedstrijd 2: Voor Joyce Klaver en Julia van Dompselaar, midden Sky Look, Anna Kind, Annique de Block, Bloem Vos, achter Astrid Blaauboer en Jik Oostwoud.

wedstrij 3Wedstrijd 3:    Voorste rij van links naar rechts: Marije Klaver, Tamara Wolkorte, Maartje Blaauboer en Eden van der Eng. Achterste rij: Ard Geerligs, Tijme Zoetelief, Veerle Luik en Pieter Deijkers.

 

 

 

Uitslag Recreatie wedstrijd 14-03-2015 in Hippolytushoef.      
                 
Meisjes instap en pupil 1 nivo 4:   Meisjes instap nivo 3:  
Eva Droog   1e   Astrid Blaauboer   1e
Keaty Buys   6e   Sky Look     3e
                 
Meisjes pre-instap nivo 4:     Meisjes pupillen nivo 2:  
Lisanne v. Asperen   1e   Jik Oostwoud   1e
Lana Droog   3e   Joyce Klaver   2e
Sophie Blouw   5e   Annique de Block   3e
          Bloem Vos   7e
Meisjes pre-pre instap nivo 4a:   Julia van Dompselaar 8e
Indy Bos     1e          
Elin Muller   2e   Meisjes nivo 1:    
Lorena dubbelaar   3e   Veerle Luik   1e
Jolien van Berkel   5e   Eden v/d Eng   2e
Nicolien Blaauboer   7e   Tamara Wolkorte   3e
          Maartje Blaauboer   4e
Meisjes pre-pre instap nivo 4b:          
Jayda Singer   1e   Jeugd keuze:    
Janne Geel   2e   Marije Klaver   2e
Elise v/d Hooff   7e          
          Jongens nivo 1:    
Meisjes pre-instap nivo 3:     Tijme Zoetelief   1e
Anna Kind   2e   Ard Geerligs   2e
          Pieter Deijkers 4e