Agenda

Beste ouders/verzorgers,
 
Vanwege de nieuwe corona-maatregelen per 28 november jl. mogen wij geen training meer geven na 17:00 uur! Hierdoor komt een groot deel van onze lessen de komende 3 weken te vervallen..
 
We hebben een overweging gemaakt om lessen te verplaatsen naar een ander tijdstip, maar hiermee gaan we in strijd met de corona maatregelen om juist de “bewegingen en contactmomenten” kleiner/minder te maken. Dat mist zijn doel als wij gaan verschuiven. We nemen onze verantwoordelijkheid en hopen over 3 weken weer  alle lessen te kunnen aanbieden!
 
Als u nog vragen heeft kunt u die mailen of telefonisch contact opnemen met 0643493200.
 
Wij rekenen op uw begrip.
 
Met sportieve groet,
 
G.V. Olympia

 

Algemeen :

Gymnastiekvereniging Olympia waar jongens en meisjes terecht kunnen voor Kleutergym, Recreatiegym en Turnen. Voor volwassenen heeft Olympia Aerobic, Zumba, Freestyle, Meer bewegen voor Ouderen en Herenconditietraining. Kijk voor nieuws en de mogelijkheden ook op www.olympiawieringerwaard.nl Locatie gymzaal: Populierenlaan 25, Wieringerwaard. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. (Mw. J. Geerligs tel: 06-43493200 / mail hvgeerligs@gmail.com)